Üllői út 53/b. – 2-es szoba

Üllői út 53/b. – 2-es szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

01.05

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

70.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 12 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, tévé, mikró, mosógép

Ágy mérete:

160X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Igényesen és ízlésesen felújított, modern és teljesen felszerelt lakásban kiadó szoba Budapest egyik legnépszerűbb részén, a népszerű Corvin negyed közelében. Az összesen 4 szobás lakásban valamennyi szoba egy és két személy részére is bérelhető, valamint a szobák és a lakás közös helységei mindennel fel vannak szerelve, amire csak szükség lehet a mindennapok során. Így akár azonnali megoldásul is szolgálahatnak fiatalok, diákok számára is.

A lakás 2-es szobája 12 m2-es méretéből adódóan akár párban, akár egyedül is költözhető – fontos: két fő esetében sem változik sem a bérleti dj, sem a rezsi fix díja.

Az Üllői út 53/B forgalmas, jól megközelíthető helyen található, de belső udvarra néző ablakaiból adódóan csendes és pihenésre is kitűnő egy hosszú nap után. Ha nem szeret sokat utazni ideális választás!

A lakótársak a többi szoba esetében 18-35 év közötti magyar fiatalok, lányok és fiúk vegyesen. Fontos, hogy a bérlők kiválasztásánál kollégáink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a későbbiekben ne legyen konfliktus az albérlők viselkedése, kora, életstílusa, származása, kulturáltsága, életvitele miatt.

Kizárólag normális, megbízható, fiatal magyar dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk, ezzel biztosítva mindenki számára a nyugodt körülményeket.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A modern és ízlésesen felújított albérlet azonnal költözhető és alapvetően jól felszerelt és bútorozott (franciaágy, komódok, TV, szekrény, íróasztal, forgószék), illetve teljesen gépesített (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép, kávéfőző, mikró) is. A lakásban WIFI kapcsolaton keresztül érhetjük el a villámgyors internetet, illetve a fix rezsi költségben a kábel TV díja is benne van.

Közlekedési szempontból a lakás igencsak jó helyen található: 2-3 perc sétára található a Ferenc körúttól, ahonnan 4-es 6-os villamossal gyorsan el tudunk bárhova jutni, de akár a metró segítségével is gyorsan közlekedhetünk az említett Corvin-negyed, vagy Klinikák megállóktól.

A kiadó szoba a képeken látható állapotban várja a bérlőket, ezt kollégáink garantálják minden esetben! Nálunk nem kell attól tartania, hogy a korábbi bérlő az albérletet leamortizálta, lelakta, mivel szobáinkat és lakásainkat folyamatosan karbantartjuk és gondosan ügyelünk állapotukra.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Nagy Fuvaros utca 4.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Dob utca 94.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Szív utca 33.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.