Weiner L. u. 10. – 3. szoba

Weiner L. u. 10. – 3. szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

03.22

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

60.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 3

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 6 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő, kávéfőző, tévé, mikró, mosógép

Ágy mérete:

90X200cm-es heverő

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Ezen Weiner Leó utcai lakás 3. szobája az utcára néz. A szobához nem tartozik saját fürdő, viszont mivel 2 db szobának van saját fürdője és WC-je, így csak a 4. szoba lakójával kell osztozni a fürdőszoba és WC használaton, ezen kívül a konyha, ami közös használatú terület még.

A társbérlők 18-30 év közötti egyetemista vagy dolgozó fiúk-lányok vegyesen. Minden bérlőt a cég munkatársa gondosan, különféle szűrők szerint megválogat, nálunk nem az „előbb leteszi a pénzt akkor övé az ingatlan” elv valósul meg. Kizárólag normális, megbízható, fiatal magyar dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk. Külföldieknek nem szeretnénk kiadni a rossz tapasztalataink miatt.

Az ingatlanból kilépve a Nyugati téri metrómegállónál, a körúton és a Westendnél találjuk magunkat, a közlekedési eszközök 2 percre találhatóak gyalogosan, amivel bárhova a belvárosban 10-15 perc alatt eljuthatunk. Éjszakai járatok is a ház előtt tesznek le. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 10-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenhol van.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Ezen 4 különnyíló szobás lakás a 1066, Budapest, Weiner Leó u. 10. szám alatt található a földszinten, viszont utcai nézetének köszönhetően kellően világos. A 6. kerület egyik legjobb részén, a Nyugati pályaudvar és a Westendtől 2 percre található egy átlagos állapotú, klasszikus, többlakásos 3 szintes társasházban normális szomszédokkal. Új műanyag bejárati ajtó és műanyag ablakok miatt a rezsi költsége igen alacsony.

Az ingatlanban középcsomagos kábel TV szolgáltatás és 50-100 Mbit/sec internet van WIFI-ről, ami szintén a fix rezsi költségben benne foglaltatik a teljes víz, gáz, villanyfogyasztással, csatorna, fűtés, szemétszállítás, közös költséggel együtt. Fűtése és meleg víz ellátása a legkorszerűbb kombi gázkazánnal megoldott.

Az ingatlan 2 havi kaució (bérleti díj kétszerese) és első havi lakbérrel költözhető.

Az ingatlanból kilépve a nagykörúton találjuk magunkat a Nyugati pályaudvar, Westend, nyugati téri posta mellett, ahol több busz, metró és a 4-es 6-os villamos is közlekedik. A belvárosban 10-15 perc alatt eljuthatunk szinte bárhová. Éjszakai járatok is a ház előtt tesznek le. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenhol van.
A lakás teljes körűen felszerelt, gépesített, bútorozott, ahogy a képeken is látható.

Alapvetően 18-35 év közötti fiataloknak, vagy pároknak, összeköltözőknek ajánljuk, akik szeretnek biztonságos és frekventált környéken lakni, és akiknek a lakás minősége, felszereltsége és a belvárosi lokalizáció nagyon fontos tényező a munkájuk, vagy magánéletük miatt.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Szentkirályi utca 7.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Murányi utca 36.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Lendvay utca 17.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.