Olcsón is stílusos? Hogyan találj sikkes albérletre diák büdzséből gazdálkodva

Olcsón is stílusos? Hogyan találj sikkes albérletre diák büdzséből gazdálkodva

Egyetemistaként, illetve friss diplomás, fiatal pályakezdőként, összességében huszonévesként roppantul nehéz érvényesülni és egzisztenciát teremteni manapság. Az árak a csillagos egekben, a minőség viszont igencsak lent. Nem azt kapod egy bizonyos magas összegért, amiről a szüleid meséltek neked fiatal korukból. Ez jellemzi a legtöbb fiatal albérletkereső gondolatait és főként aggodalmait. 

Az aggodalmak teljesen jogosak, hiszen a társadalmi elvárások, a szülők féltő telefonhívásai, az egyetemi osztályzatok, a teljesítési kényszer mind-mind gyötrő súlyként nehezednek a diákokra és fiatal felnőttekre. Ezekre ráadásként érkezika megelhetés problémás témaköre, az ösztöndíj vagy éppen fizetés kérdése, illetve, az albérletkeresés.

A fiataloknak annyi téren kell megfelelniük, hogy már nem is marad elegendő erő arra, hogy albérlet kereséskor egy igényes lakást, szobát keressenek. A legtöbb fiatal nem is hisz az olcsó, de mégis minőségi albérletek létezésében. A kiadó lakás olcsón Budapest városában az egyik legfontosabb rövidtávú cél. Ám, mi a helyzet a hosszútávú célokkal? Hogyan ötvözhetőek azok a jelennel?

 Ebből kifolyólag pedig beérik az olcsó, azonban dohos, elavult, régies, ízléstelenebb albérletekkel, és mivel ők maguk sem érzik jól magukat ott, ezért igyekeznek a lehető legkevesebb időt tölteni a lakásban. Pedig van kiadó lakás olcsón Budapest városában színvonalasan is, csak nem mindenki talál rá.

Ezek az ízléstelen, elavult albérletek rendkívül károsak a mentális egészségnek, olykor veszélyesek rád nézve fizikailag, sőt a későbbiekben akár a pénztárcádnak is árthatnak. Ismerkedj meg az okokkal, illetve, hogy miért ne bérelj a fent említett albérlet típusból ide kattintva. 

Ismerős a szituáció? Te is kerültél már ilyen helyzetbe? Mit szólsz, ha azt mondjuk, hogy van megoldás az albérlet problémákra, hogy igenis létezik olyan kiadó lakás olcsón Budapest területén, amely nem csupán ízléses és stílusos, de anyagilag sem tesz tönkre? 

Kínálatunkban csak jó ízléssel berendezett, felújított lakásokat találhatsz, amelyek kimondottan az egyetemisták és a húszas éveiket taposó fiatalok életviteléhez lettek kialakítva, mind praktika, mind stílus, és ami talán a legfontosabb, az anyagiak terén is. További informciókért, illetve bármilyen kérdés esetén ne habozz, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. De mégis mit értünk stílusos albérlet alatt? 

A káosz hiánya. 

Mivel az egyetem vagy éppen  munka mellett nem mindig egyszerű fenn tartani a rendet, ezért fontos, hogy az albérlet a lehető legkevesebb alapot képezze a halmozásra és a káoszra. A modern minimalista és letisztult stílus nem csupán a renddel jellemezhető, de az életedben szükséges kényelmet is megteremti számodra. 

Kortárs berendezés, naturalista színek, modern bútorok, a természetes és az elegancia szolid ötvözete jellemzi a stílusunkat. A lakásokban uralkodó hangulat nyugalmat áraszt és professzionalizmust.

Nem győzzük hangsúlyozni mennyire sokat jelent az ember hétköznapjaiban, életvitelében és mentális jólétében egy stílusos lakás, egy korábbi cikkünkben további információkat találhatsz erről. Ajánljuk figyelmedbe. 

 Trendek szolíd megjelenése.

A trendek mindig hatással voltak a stílusra, ha nem is kéz a kézben járnak, mégis van közük egymáshoz. Onnan tudhatod, hogy egy albérlet stílusos és ízléses, hogy nincs tele tömve trendekkel. Azok szolíd jelenléte sokkal inkább kiált figyelemért a semleges kiegészítők mellett, mint a felhalmozódott trendek sokasága. 

A túl sok trend összezsúfolása ugyanis közönségessé tenné a teret, ezzel pedig még az áránál is olcsóbbnak tűnne. Egy bizonyos szint alatt a lakás külseje meghatározza a vendégeid véleményét, akár a rólad alkotott képét is. A színvonal elengedhetetlen része az életednek és az otthonodnak is. Sajnos nagyon sok az olyan kiadó lakás olcsón Budapest kerületeiben, amely félreteszi a minőséget. Érdemes ezzel tisztában lenni, és oda figyelni a jelekre.

Mostanra bizonyosan te is belátod, hogy a lakás stílusa nem csupán a jólét és a társadalmi státusz szemponjából lényeges, de bizony alapvető színvonalbeli elvárás. Ezért is fontos, egy igényes albérletet találni. Mi szívügyünkként kezeljük a mgfizethető igényességet és eleganciát, ezért is alakítottuk kiadó lakásainkat és szobáinkat oly módon, hogy az ne csak a szemednek, de a pénztárcádnak is megfeleljen.